Over ons

Filmenserie is dé website voor liefhebbers van films en series in Nederland en België. Ons team van ervaren redacteuren brengt dagelijks het laatste nieuws over films en series, met een specifieke focus op het streamingplatform Netflix.

Wij begrijpen als geen ander dat de wereld van films en series constant in beweging is en daarom zorgen wij ervoor dat onze lezers altijd up-to-date zijn. Of het nu gaat om aankondigingen van nieuwe releases, recensies van de nieuwste films en series of meningen van kijkers, wij bieden het allemaal aan.

Onze missie is om onze lezers te informeren en te inspireren met betrouwbare en relevante informatie over de film- en serie-industrie. Onze passie voor deze wereld is duidelijk te zien in de kwaliteit van onze content.

Onze redacteuren hebben ervaring in de film- en serie-wereld en zijn experts in hun vakgebied. Wij streven ernaar om onze lezers altijd te voorzien van de meest accurate en betrouwbare informatie.

Of je nu een fervent Netflix-kijker bent of gewoon op zoek bent naar de laatste ontwikkelingen over films en series, bij Filmenserie ben je aan het juiste adres. Wij zijn er trots op een vertrouwde bron van informatie te zijn voor onze lezers.

Contacteer onze redactie
info@media-24.be

Adres
Media24 bv
Laar 2 bus 1
2400 Mol
België

Ondernemingsnummer
0541 556 344