Waargebeurd biografisch drama op Netflix grijpt kijkers aan: “Het is een van de verhalen die me erg hebben geraakt”

Op Netflix staat een miniserie die het keiharde leven van een jongen in beeld brengt die later zal uitgroeien tot één van ’s werelds best voetballers. Zeker de moeite, ook voor niet voetbaliefhebbers.

Apache: The Life of Carlos Tevez of in de originele spaanse titel Apache: La vida de Carlos Tevez is een achtdelige Argentijnse televisieserie uit 2019 op Netflix.Deze reeks is gebaseerd op het keiharde maar echte leven van Carlos Tevez.

Apache: La vida de Carlos Tevez is een spannende en ontroerende serie over het leven van een van de beste voetballers ter wereld. De serie volgt Carlos Tevez, gespeeld door Balthazar Murillo, vanaf zijn jeugd in de gevaarlijke wijk Fuerte Apache in Buenos Aires,Argentinië tot zijn doorbraak bij Boca Juniors. 

Je ziet hoe hij worstelt met zijn familie, zijn identiteit, zijn liefde en zijn dromen, terwijl hij zich een weg baant naar de top van het voetbal. De serie laat je niet alleen meeleven met Carlos Tevez, maar ook met de mensen om hem heen.

Mensen zoals zijn moeder Adriana (Vanesa González), zijn adoptievader Segundo (Alberto Ajaka), zijn vriendin Fabiana (Sofía Gala Castiglione) en zijn broer Danilo (Matías Recalt). Je krijgt een kijkje in de harde realiteit van het leven in een arme en gewelddadige buurt, maar ook in de hoop en de passie die daar schuilgaan.

Als je van voetbal houdt, dan is deze serie een must-see. Je ziet hoe Carlos Tevez zijn talent en zijn karakter ontwikkelt op het veld, en hoe hij omgaat met de druk en de verwachtingen van de fans. Je ziet ook hoe hij te maken krijgt met blessures, conflicten en controverses, die zijn carrière op het spel zetten.

Maar ook als je niet van voetbal houdt, is deze serie de moeite waard. Het is een inspirerend verhaal over een jongen die zijn lot in eigen handen neemt, en die ondanks alle tegenslagen nooit opgeeft. Het is een verhaal over liefde, familie, vriendschap en loyaliteit.

“Geen wonder dat Carlos altijd zegt dat ‘voetbal mij van misbruk redde’, als je de serie bekijkt, realiseer je je dat.”

“De serie is erg sterk, het is een van de verhalen die me erg hebben geraakt.”

“Een nieuw verhaal van Carlos Tevez in Netflix is uit. Je kunt beter gaan kijken. Het is een goed verhaal.”