Miniserie op Netflix over mysterieuze moordzaak houdt kijkers alert: “Zo goed, echt een aanrader”

Dit jaar heeft Netflix een spannende miniserie toegevoegd aan zijn bibliotheek. Eentje die je op het puntje van je stoel houdt. Volgens kijkers zeker een aanrader.

Schlafende Hunde of Sleeping Dog is een spannende en meeslepende Duitse thriller- en misdaadserie. Het is een mysterie van de producenten van Unorthodox, een van de meest bekeken series op Netflix.

De miniserie van 6 afleveringen volgt Mike Atlas, een voormalig rechercheur die nu op straat leeft, en Jule Andergast, een assistent van de officier van justitie. Mike wordt gespeeld door Christian Ulmen, een bekende Duitse acteur en komiek. Jule wordt gespeeld door Anna Maria Mühe, een veelzijdige Duitse actrice die ook in Unorthodox te zien was.

Mike en Jule gaan op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak. Ze stuiten op een web van leugens, corruptie en verraad dat hun leven in gevaar brengt.

Ze moeten samenwerken om de zaak op te lossen, terwijl ze ook hun eigen problemen onder ogen moeten zien. Schlafende Hunde is een serie die je op het puntje van je stoel houdt, met intrigerende personages, onverwachte wendingen en veel actie.

“Het einde was een verrassing, dat hadden we niet verwacht.”

“Echt goed geschreven. Misdaad- en psychologiefans zouden hiernaar moeten kijken.”

“Gezien toen hij net op Netflix was, Zo goed! Echt een aanrader”, “Goede serie kijken hoor!” of “Heb ook gekeken, zeker de moeite waard!”