Laat je verrassen door film met Oscar-winnares Jennifer Lawrence en Chris Pratt op Netflix: Deze moet op je kijklijst!

Wil je graag eens echt een origineel verhaal bekijken met een snuifje romantiek, dan heeft Netflix een perfecte film voor jou.

Passengers is een adembenemende en romantische sciencefictionfilm die je meeneemt op een reis door de ruimte. De film gaat over Jim Preston en Aurora Lane, twee passagiers die in een diepe slaap zijn op een ruimteschip dat naar een nieuwe planeet reist.

Jim wordt gespeeld door Chris Pratt, de charmante en grappige ster uit Guardians of the Galaxy. Aurora wordt gespeeld door Jennifer Lawrence, de Oscar-winnende en veelzijdige actrice uit The Hunger Games.

Jim wordt als enige 90 jaar te vroeg wakker door een storing in hun slaappod, en ontdekt dat hij niet alleen aan boord is. Hij raakt in de ban van Aurora, een schrijfster en neemt een alles veranderende beslissing.

Jim en Aurora worden verliefd op elkaar, maar hun geluk wordt bedreigd door een groot gevaar dat het schip en de 5000 andere slapende passagiers in gevaar brengt. Ze moeten samenwerken om het schip te redden, terwijl ze ook moeten afrekenen met hun gevoelens wanneer een groot geheim onthuld wordt dat hun relatie op de proef stelt.

Passengers is een film die je ontroert, verrast en vermaakt, met prachtige beelden, spannende actie en veel humor.

Een kijker omschrijft de film heel mooi. “Interessant om deze twee acteurs samen te zien, hoewel ik het niet buitengewoon vond, was het aangenaam om te zitten en te kijken naar een gemakkelijke flow van wat ik wist wat er zou kunnen gebeuren.”

“Niet het eerste verhaal over dit soort gevaren van ruimtereizen. Het uitzicht was mooi – ik hield van het zwembad en de Britse acteur die de barman speelt is altijd zo goed. Het sleepte niet en eindigde op een goede noot.”