Kijkers beleven rit vol emoties op Netflix: Hartverscheurend verhaal over een draagmoeder maakt indruk

Een tijdje terug stond er een dramaserie hoog op de kijklijst van iedere Netflix-gebruiker. Deze serie maakte een verpletterende indruk en daarom willen we deze nu graag opnieuw onder de aandacht brengen voor degenen die hem mogelijk gemist hebben.

“The Surrogacy” is een meeslepende dramaserie die gebaseerd is op een fictief verhaal over een moedige vrouw die gedwongen wordt om draagmoeder te worden voor een rijke en bedrieglijke familie.

Het verhaal volgt het leven van Yeni, briljant vertolkt door Shani Lozano, een inheemse vrouw die vastberaden is om haar vader, Múbú, gespeeld door Dagoberto Gama, te bevrijden van een onrechtvaardige gevangenisstraf. 

Ze stemt ermee in om het kind te dragen van Carlos, gespeeld door Luis Ernesto Franco, de erfgenaam van een invloedrijk farmaceutisch bedrijf, en zijn vrouw Julia, prachtig neergezet door Marcela Guirado.

Maar na de bevalling ontwaakt Yeni op een plein, een baby in haar armen houdend, door de familie in de steek gelaten omdat hij niet “perfect” genoeg was voor de matriarch. 

Yeni besluit juridische stappen te ondernemen en raakt verstrikt in een web van leugens en corruptie, want de familie is vastbesloten hun reputatie koste wat kost te beschermen.

“The Surrogacy” is een serie die je op het puntje van je stoel houdt, vol met actie, intrige en aangrijpende emoties. Deze indrukwekkende serie is gecreëerd door Aída Guajardo en heeft kijkers diep geraakt.

The Surrogacy is een serie die je op het puntje van je stoel houdt, met veel actie, intriges en emoties. De serie is gemaakt door Aída Guajardo. Kijkers zijn heel fel onder de indruk van het hele verhaal.

“Een geweldige serie die me van begin tot eind boeide. De acteurs zijn allemaal fantastisch, vooral Shani Lozano, die me echt raakte met haar rol als Yeni. Ze is zo sterk en moedig, en ik leefde helemaal met haar mee.”

“Ik ben verslaafd aan deze serie, het is zo goed gemaakt en geacteerd. De personages zijn allemaal complex en geloofwaardig, en ik voelde me betrokken bij hun verhalen. De serie heeft ook veel emoties, soms moest ik lachen, soms huilen, soms boos worden. De serie is echt een rollercoaster van gevoelens.”