Geweldig nieuws voor alle Netflix-fans: Slechts één dag na release staat een gloednieuwe serie bovenaan de top 10 wereldwijd 

Vanaf 1 september kun je genieten van een spannende avonturenserie. En het lijkt erop dat iedereen er meteen aan verslaafd is geraakt. 

Wat is het geheim achter dit fenomenale succes? Wel, Netflix heeft One Piece tot leven gebracht, en dat is niet zomaar een serie. One Piece is gebaseerd op een van de meest geliefde en best verkochte manga-franchises in Japan en onder manga-fans wereldwijd.

Netflix heeft er alles aan gedaan om deze serie tot een onvergetelijk avontuur te maken. Ze brachten de wereld van One Piece tot leven met echte acteurs, in een setting die voelt als de ‘echte’ wereld. Dit is hun manier om zowel trouwe fans als nieuwe kijkers te betoveren.

Wat nog opwindender is, is dat Netflix niemand minder dan de originele maker van One Piece, Eiichiro Oda, heeft betrokken als uitvoerend producent. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de ware geest van de serie. 

Het verhaal gaat over Monkey D. Luffy, een jonge piraat met een iconische strooien hoed. Samen met zijn diverse bemanning gaat hij op zoek naar de schat van een legendarische piratenkoning. En laten we het hebben over de geweldige cast:

  • Iñaki Godoy schittert als Monkey D. Luffy, de charismatische leider van de Strohoedpiraten, een rubberen man die zijn lichaam kan uitrekken.
  • Emily Rudd brengt Nami tot leven, een briljante navigator en handige dief die haar expertise gebruikt om kaarten te maken.
  • Mackenyu is overtuigend als Roronoa Zoro, een zwaardvechter met maar liefst drie zwaarden, een voormalig premiejager met een mysterieus verleden.
  • Jacob Romero Gibson vertolkt Usopp, een scherpzinnige leugenaar, scherpschutter en uitvinder die altijd vol avontuurlijke verhalen zit.
  • Taz Skylar belichaamt Sanji, een culinaire genie en vechtkunstenaar die enkel zijn benen gebruikt om te vechten.
  • Vincent Regan speelt Klahadore, een sluwe butler met een geheim plan om het landgoed van zijn meesteres te veroveren, wat voor de nodige spanning zal zorgen.
  • En laten we Morgan Davies niet vergeten, die schittert als Kaya, een rijke erfgename en de vriendin van Usopp, die droomt van een leven vol avontuur.

Met zo’n geweldige cast en het meeslepende verhaal van One Piece belooft deze serie een onvergetelijke reis te worden. Dus waar wacht je nog op? Duik in dit epische avontuur en ontdek waarom de hele wereld al aan het kijken is!