Dé favoriet van hondenliefhebbers op Netflix: “Film die me aan het lachen en huilen maakte”

Op Netflix staat een meeslepende en tegelijk leuke feelgoodfilm, die je zeker niet mag missen. Wij zetten hem nog eens graag in de spotlight.

“Ik heb genoten van deze film met mijn hele gezin. Het is een spannend en ontroerend verhaal over hoe een hond iemands leven kan veranderen. De acteurs zijn allemaal goed, vooral Scott Wolf als de strenge maar zorgzame sergeant. De film heeft ook veel humor en actie, dus het is nooit saai.”

Rescued by Ruby is een hartverwarmende familiefilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een politieagent en een asielhond die samen een onwaarschijnlijk team vormen. 

De film volgt de avonturen van Grant Gustin als Daniel, een jonge agent die ervan droomt om lid te worden van de elite K-9 eenheid, maar daarvoor eerst een geschikte hond moet vinden. Hij ontmoet Ruby, een slimme maar ondeugende pup die gespeeld wordt door Kaylah Zander. 

Ruby is de laatste kans voor Daniel om zijn droom waar te maken, maar ze heeft ook veel training en discipline nodig. Met de hulp van Scott Wolf als Sergeant Parker, de leider van de K-9 eenheid, leert Daniel hoe hij Ruby kan trainen en vertrouwen, terwijl Ruby hem leert hoe hij plezier kan hebben en van het leven kan genieten. 

Rescued by Ruby is een film die je niet wilt missen als je houdt van honden, actie en emotie. De film is geschreven door Karen Janszen en geregisseerd door Katt Shea, die beiden ervaring hebben met het maken van inspirerende en feelgood-films. 

De film is ook goedgekeurd door de oorspronkelijke eigenaar van Ruby, die zijn verhaal wilde delen met de wereld.

Dit is wat sommige kijkers zeggen over Rescued by Ruby:

“Een prachtige film die me aan het lachen en huilen maakte. Grant Gustin en Kaylah Zander zijn geweldig samen, en Ruby is zo schattig en slim. Ik raad deze film aan iedereen aan die van honden houdt.”

“Ik ben een grote fan van Grant Gustin, dus ik was erg benieuwd naar deze film. De film is ook heel ontroerend en inspirerend, en laat zien hoe een hond iemand kan helpen om zijn dromen na te jagen.”