Serie over bruid die vlucht op Netflix maakt kijkers blij: “Een heerlijke serie om te bingewatchen”

Eind juli kwam een nieuwe miniserie uit bij Netflix. Hij viel onmiddellijk op in de Netflixbibliotheek en tot nu toe, heeft de serie in België nog steeds een plaats in de netflix top 10.

A Perfect Story is een Spaanse romantische komedie gebaseerd op de roman van Elísabet Benavent. De serie telt 5 afleveringen en wordt daarom omschreven als een miniserie.

De serie A Perfect Story volgt de relatie tussen Margot (Anna Castillo), een erfgename van een hotelimperium, en David (Álvaro Mel), een man die drie banen heeft om rond te komen.

Ze ontmoeten elkaar toevallig als Margot haar eigen bruiloft ontvlucht en David haar troost biedt. Ze besluiten elkaar te helpen om hun exen jaloers te maken.

Al snel groeien hun gevoelens voor elkaar, wat zorgt voor ongemakkelijke situaties. De serie laat zien hoe de liefde mensen kan veranderen en hoe ze hun verschillen moeten overbruggen.

Kijkers hebben duidelijk genoten van dit romantisch drama.

  • “Ik vond A Perfect Story een heerlijke serie om te bingewatchen. De hoofdrolspelers hebben een geweldige chemie en de serie is erg grappig en ontroerend. Het is een serie die je doet geloven in het lot en de ware liefde.”
  • “Een leuke en luchtige romcom die je meeneemt naar prachtige locaties in Spanje en Griekenland. De serie heeft ook veel humor en spanning, en het einde is verrassend en bevredigend. Het is een serie die je hart verwarmt.”
  • “Ik heb genoten van A Perfect Story, een serie die gebaseerd is op een boek van mijn favoriete schrijfster Elísabet Benavent. De serie is erg trouw aan het boek, maar voegt ook nieuwe elementen toe.”