Netflix-kijkers winden zich op over biografische serie over wereldicoon

Kijkers tonen aanzienlijke kritiek op een recent uitgebrachte biografische serie op Netflix over het wereldberoemde icoon Brigitte Bardot. Deze serie werd voor het eerst uitgezonden vorige week.

De opmerking dat Brigitte Bardot geen betrokkenheid had bij dit project heeft enige commotie veroorzaakt onder het publiek. Ondanks deze factor, heeft de serie wereldwijd toch veel aandacht gekregen van Netflix-abonnees.

De serie met de titel “Bardot” belicht het leven en de carrière van de bekende Franse actrice en model Brigitte Bardot. Een van de eerste sekssymbolen in de filmindustrie.

De verhaallijn volgt haar vanaf haar eerste casting op vijftienjarige leeftijd tot aan de opnames van de film “La Vérité” in 1960.

In de serie wordt getoond hoe Bardot rebelleerde tegen de sociale conventies van de jaren vijftig en haar onconventionele ideeën met de wereld deelde. De serie is tot stand gekomen onder de regie van Danièle Thompson en Christopher Thompson.

Julia de Nunez, een nieuwkomer, speelt de hoofdrol in de serie, terwijl Victor Belmondo de rol van Roger Vadim vertolkt, de eerste echtgenoot van Bardot.

Kijkers die de serie hebben bekeken, uiten echter aanzienlijke kritiek met betrekking tot de prestaties van de hoofdrolspeelster. Ze delen overwegend dezelfde opmerkingen.

“De actrice lijkt in de verste verte niet op Bardot.”

“Bij sommige close-up scènes kreeg ik inderdaad meer Jane Birkin dan Brigitte Bardot vibes. De oogkleur was ook 1 van mijn eerste opmerkingen. Wel goed geacteerd. Ik zou zeker fan zijn van een vervolg.“