Onvergetelijke binges: 3 langlopende series op Netflix die je al doen smachten naar vrij momentjes

Netflix heeft ontelbare series al voortgebracht. En toch zijn er die nooit zullen vervelen. Wij hebben 3 opgelijst waarmee je elk vrij moment, hoe klein ook, leuk kan invullen.

Grace and Frankie is de langstlopende Netflix-original tot nu toe, met zeven succesvolle seizoenen. De serie gaat over twee vrouwen die ontdekken dat hun echtgenoten verliefd zijn op elkaar en samen een nieuw leven willen beginnen. Grace en Frankie, die elkaar niet kunnen uitstaan, moeten nu samenwonen en hun eigen weg vinden in de wereld. De serie is een hilarische en ontroerende komedie over vriendschap, familie en ouder worden.

Orange is the New Black heeft ook zeven seizoenen en 91 afleveringen. De serie volgt het leven van Piper Chapman, een vrouw die veroordeeld wordt tot een gevangenisstraf voor het smokkelen van drugsgeld voor haar ex-vriendin. In de gevangenis maakt ze kennis met een kleurrijke groep medegevangenen, elk met hun eigen verhaal en problemen. De serie is een mix van drama, humor en sociale kritiek, die de harde realiteit van het gevangeniswezen laat zien.

The Blacklist is een spannende misdaadthriller die in 2023 zijn tiende seizoen heeft gekregen. De serie draait om Raymond “Red” Reddington, een voortvluchtige crimineel die zichzelf aangeeft bij de FBI. Hij biedt aan om hen te helpen bij het opsporen van andere gevaarlijke criminelen, op voorwaarde dat hij alleen samenwerkt met Elizabeth Keen, een jonge FBI-agente. De serie zit vol actie, mysterie en intrige, terwijl Red en Liz een complexe relatie opbouwen.