Dramaserie vol intriges en geheimen op Netflix raakt kijkers: “Mind blowing”

Maestro in Blue is een spannende Griekse dramaserie die je meeneemt naar het prachtige eiland Paxos, waar muziek, liefde en misdaad samenkomen.

De hoofdrolspeler is Christoforos Papakaliatis, die zowel de schrijver als de regisseur is van de serie. Hij speelt Orestis, een muzikant die naar Paxos komt om een muziekfestival te organiseren.

Daar ontmoet hij Klelia, een jonge pianiste die gespeeld wordt door Klelia Andriolatou. Hun romance wordt echter verstoord door de geheimen en problemen van de andere eilandbewoners, waaronder Fanis Mouratidis, Maria Kavoyianni en Haris Alexiou.

Maestro in Blue is een serie vol passie, bedrog en ontroering, die je niet wilt missen. Ook de mooie beelden brengen je helemaal in vervoering.

“Ik ben helemaal verslaafd aan Maestro in Blue. Het verhaal is zo meeslepend en de acteurs zijn geweldig. Ik hou van de muziek en de sfeer van het eiland.”

“Ben het aan het kijken. De muziek is echt mind blowing.”

“Een prachtige serie die je raakt in je hart. Het laat je lachen, huilen en dromen. Het is een ode aan de liefde en de muziek.”