Zenuwslopende thriller doet intrede op Netflix: Ontdek Zweedse film die gebaseerd is op waargebeurd verhaal

Vanaf 1 september komt een waargebeurd verhaal online op Netflix. Een gijzeling wordt in beeld gebracht en toont een emotioneel geladen verhaal.

“En dag och en halv” of “A Day and a Half,” een spannende gijzelingsfilm, is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar op Netflix. Deze Zweedse film is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen.

“A Day and a Half” is geregisseerd door Fares Fares (bekend van Westworld en Tsjernobyl), die hiermee zijn regiedebuut maakt. Fares Fares speelt ook de hoofdrol, naast Alexej Manvelov (Tsjernobyl, Top Dog) en Alma Pöysti (Tove, Gevallen Bladeren).

Het verhaal draait om Artan (gespeeld door Alexej Manvelov), die zijn ex-vrouw Louise (Alma Pöysti) gijzelt. Hij doet dit in een poging om zijn dochter weer te zien. 

Samen met haar en politieagent Lukas (Fares Fares) begint hij een opwindende en emotionele roadtrip. Deze reis voert hen door het Zweedse platteland tijdens een hete zomer, terwijl de politie hen op de hielen zit.

De reacties op de trailer tonen dat kijkers enthousiast zijn over de release van deze film. Het belooft een spannende en emotionele ervaring te worden.

We zijn nieuwsgierig naar jullie mening, dus laat het ons weten. Veel kijkplezier!