Film met steracteur Tom Hanks verovert momenteel alle harten op Netflix: “Prachtige emotionele film, wat een aanrader”

Wat een geweldige filmervaring! Een film die wereldwijd een diepe indruk heeft achtergelaten, is nu beschikbaar op Netflix Nederland en heeft de harten van kijkers veroverd.

“A Man Called Otto” is een pareltje uit 2022 dat het verhaal vertelt van Otto, een oude man die zijn geliefde vrouw heeft verloren en zichzelf wilde verliezen in duistere gedachten. Hij resideert in een knus rijtjeshuis in het prachtige Pittsburgh, waar hij vaak in conflict verkeert met zijn buren.

Maar alles verandert wanneer een nieuw gezin naast hem intrekt: Marisol, haar man Tommy en hun twee lieftallige dochters. Marisol, in blijde verwachting, roept Otto’s hulp in wanneer Tommy ongelukkig zijn been breekt.

Wat volgt is een prachtige reis van vriendschap tussen Otto en Marisol en haar kinderen, die hem langzaam leren de schoonheid van het leven weer te omarmen. Deze ontroerende ontmoetingen brengen ook herinneringen aan zijn liefdevolle verleden met Sonya naar boven, de vrouw die hij ooit ontmoette op een trein en met wie hij een gelukkig leven deelde.

“A Man Called Otto” is een betoverende remake van de Zweedse klassieker “A Man Called Ove” uit 2015, gebaseerd op het boek van de befaamde Fredrik Backman. Het is een meesterlijke komedie-drama met niemand minder dan Tom Hanks als Otto, Mariana Treviño als Marisol, Rachel Keller als Sonya, Manuel Garcia-Rulfo als Tommy, en Truman Hanks als de jonge Otto.

Kijkers zijn zeer lovend over deze hartverwarmende film: “Een geweldige film!”, “Mooie film, Tom Hanks at his best”, “Net gekeken, prachtige emotionele film. Wat een aanrader”.