Spionageserie staat nummer 1 wereldwijd op Netflix en wordt geprezen door kijkers: “In één keer uitgekeken, zo knap”

Wie is Erin Carter? Kijkers waren ongeduldig op zoek naar het antwoord op die vraag, wat resulteerde in de toppositie van de nieuwe miniserie over een Britse expat-onderwijzeres die in Spanje woont, op de Engelstalige wereldwijde top 10-lijst van Netflix.

Voor haar echtgenoot, Jordi (gespeeld door Sean Teale), is ze zijn sterke, prachtige en mysterieuze vrouw. Voor de 10-jarige Harper (gespeeld door Indica Watson) is ze de moeder die plechtig belooft alles voor haar dochter te doen – maar toch onverwacht verdwijnt op vreemde uren.

Voor haar buurman Emilio (vertolkt door Pep Ambròs), een politierechercheur, is ze de vrouw van zijn beste vriend, totdat hij de beelden van de beveiligingscamera ziet waarop ze vecht met aanvallers tijdens de overval op de supermarkt die de serie in gang zet.

Na een ontdekking over Erin, vraagt Emilio haar om een gunst en om hulp bij zijn eigen duistere onderzoeken, en dan neemt het verhaal een spannende wending. Plotseling komt Erin op de radar van een gevaarlijke bende.

Wat er ook met Erin gebeurt, kijkers zullen zien dat ze zichzelf prima kan redden; maar als het om haar familie gaat, schakelen haar beschermende instincten direct in de hoogste versnelling. Haar identiteit onthullen zou het einde van haar familie kunnen betekenen en Erin zal zich tot het uiterste inzetten om hen te beschermen.

Kijkers zijn opgetogen na het kijken van deze actievolle serie: “Ben net begonnen met de eerste aflevering en is nu al spannend”, “In één keer uitgekeken, zo knap. Meer van dit”, “Leuk, zit er midden in”.