Pittige dame die droom najaagt, inspireert alle Netflix-fans: “Het is de 116 minuten meer dan waard”

Op Netflix is er een film beschikbaar over een vrouw die haar dromen najagt. Dit hartverwarmende verhaal zal je meteen opvrolijken en inspireren.

De film ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ speelt zich af in de jaren ’50. Lesley Manville vertolkt de rol van Ada Harris, de hoofdpersoon. Voor haar prestatie werd ze genomineerd voor een Golden Globe.

Iemand vat de film heel mooi samen: “Deze film laat zien hoe belangrijk een goed mens is, hoe egoïstische mensen hen nodig hebben. De eeuwige optimist geeft iedereen energie en als ze de hoop verliest, schiet het universum te hulp om het goed te maken en haar weer tot leven te wekken. Zij is de drijfveer van zoveel zij is de drijvende kracht achter alle dingen, zij is hoop”.

Mevrouw Harris is een weduwe en lijkt op het eerste gezicht een gewone schoonmaakster uit Londen. Maar ze heeft één grote droom: ze verlangt er intens naar om een haute couture-jurk van Dior te kopen.

Ze zet alles op alles om genoeg geld bijeen te krijgen en besluit af te reizen naar het betoverende Parijs om haar droom werkelijkheid te maken. Onderweg weet deze pittige en vastberaden dame de levens van de mensen om haar heen op te fleuren. Met haar onweerstaanbare charme laat ze een blijvende indruk achter op iedereen die ze ontmoet.

Naast Lesley Manville als Ada Harris, bestaat de cast van ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ ook uit onder andere Isabelle Huppert in de rol van Claudine Colbert, Lambert Wilson als Marquis de Chassagne en Alba Baptista als Natasha.

“Naar Mrs. Harris Goes To Paris op Netflix aan het kijken. Als je van vintage, Dior en een goede film houdt, dan is dit het! Het is misschien wel een van mijn nieuwe favorieten!”

“Het is de 116 minuten meer dan waard. Je zult het geweldig vinden!”