Fonkelnieuwe film op Netflix krijgt fenomenale score!

Nog geen week geleden beleefde een splinternieuwe film zijn première op Netflix, en het gaat als een speer. De fans van Netflix lijken opgetogen te zijn over deze toevoeging.

De komedie-dramafilm met Adam Sandler, zijn echtgenote en dochters in de hoofdrollen, heeft zich deze week opgewerkt tot de derde plaats in de wereldwijde top 10 van Netflix. Dit indrukwekkende debuut heeft ongetwijfeld veel potentie voor de komende weken.

Voor deze prestatie waren er maar liefst 12,3 miljoen kijkers nodig voor de film “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah”. Een opmerkelijk aantal, zeker gezien het feit dat dit behaald is in de eerste week na de release.

En laten we de grote prestatie op Rotten Tomatoes niet vergeten. De tienerfilm “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” heeft maar liefst een geweldige score van 96% behaald!

Het verhaal draait om Stacy en Lydia, beste vriendinnen die altijd al hebben gedroomd van een epische bat mitswa. Echter, alles loopt in het honderd wanneer een populaire jongen tussen hen in komt te staan.

Dit leidt tot aanzienlijk tienerdrama, met gebeurtenissen die hun vriendschap en overgangsritueel bedreigen en zich opstapelen.

In de film deelt Adam Sandler het scherm met zijn echte vrouw en dochters. Zijn vrouw, Jackie Sandler, vertolkt de rol van een schoolmoeder, terwijl zijn dochters Sadie en Sunny Sandler in de huid kruipen van zijn filmdochters, respectievelijk Stacy en haar zus.