Spannende nieuwe horrorfilm op Netflix weet kijkers te verrassen: Mis hem niet

Sinds 25 augustus is er een gloednieuwe huiveringwekkende horrorfilm gestart op Netflix. Een hechte vriendengroep van 8 wordt geconfronteerd met angstaanjagende uitdagingen, die hun leven in gevaar brengen.

“El Club de Los Lectores Criminales” of “Killer Book Club” is een Spaanse horrorfilm die momenteel te bewonderen is op Netflix. De film vertelt het verhaal van een groep studenten die samen een boekenclub vormen en hierin diepgaande gesprekken voeren over horrorliteratuur.

De vrienden delen een gemeenschappelijke passie voor dit genre en koesteren de droom om ooit zelf schrijvers te worden. Echter, na betrokken te zijn geweest bij een tragisch ongeval, verandert hun leven voorgoed.

Een jaar later ontvangen ze een mysterieus bericht van een anonieme auteur, die beweert dat hij op de hoogte is van hun diepste geheimen en hierover zelfs een boek heeft geschreven.

Dit boek, getiteld “El Club de Los Lectores Criminales,” weeft een bloedstollend verhaal waarin de vrienden één voor één het slachtoffer worden van een angstaanjagende clown. Terwijl ze trachten te ontdekken wie deze schrijver is en wat hem drijft, vechten ze ook voor hun eigen overleving.

De hoofdrollen worden vertolkt door Veki Velilla, Álvaro Mel, Priscilla Delgado en Iván Pellicer. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carlos García Miranda.

De ontvangst van de film onder kijkers is gemengd, zoals blijkt uit verschillende reacties. Kijkers schrijven: “Ik heb ontzettend genoten” en verder lezen we “Verschrikkelijk”. Best zelf eens kijken en laat ons jouw feedback weten!