Kijkers zijn zwaar verslaafd aan deze bingetopper op Netflix: “Een spannende en romantische serie die je op het puntje van je stoel houdt”

Black money love is een Turkse televisieserie die op Netflix te zien is. De hoofdrolspelers zijn Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek en Erkan Can. 

De serie is een mix van actie, mysterie, romantiek en drama. Het verhaal gaat over een politieagent en een juwelenontwerpster die hun geliefden verliezen bij een moord. Ze proberen samen de waarheid te achterhalen.

Daardoor raken ze verwikkeld in een gevaarlijk web van leugens, corruptie en misdaad. De serie heeft 164 afleveringen in totaal.

De serie heeft over het algemeen positieve recensies gekregen van kijkers die de spanning, de chemie tussen de hoofdrolspelers en de plotwendingen waarderen. 

“Een geweldige serie met een geweldige cast. Ik heb elke aflevering met veel plezier gekeken. Het verhaal is boeiend, de actie is goed en de romantiek is prachtig.”

“Een van de beste Turkse series die ik ooit heb gezien. Het heeft alles: actie, mysterie, drama, humor en liefde. De hoofdrolspelers zijn fantastisch en hebben een ongelooflijke chemie. Ik kon niet stoppen met kijken.”

“Een spannende en romantische serie die je op het puntje van je stoel houdt. Het verhaal is goed geschreven en vol verrassingen. De acteurs zijn getalenteerd en knap. Ik heb genoten van elke minuut.”

“Een verslavende serie die je niet wilt missen. Het is een mix van thriller, drama en romantiek die je meesleept in de wereld van de personages. De hoofdrolspelers zijn perfect voor hun rollen en hebben een geweldige chemie. Ik raad het iedereen aan.”