Iedereen is verknocht aan deze bijzondere film op Netflix: Verovert toppositie in 93 landen

Op Netflix staat een film die in no-time de hoogte plaats veroverde. Bijzonder is dat het een animatiefilm is.

De animatiefilm The Monkey King, met Jimmy O. Yang en Bowen Yang in de hoofdrollen, is in zijn tweede week naar de top van de Engelse filmlijst gestegen, met 14,4 miljoen weergaven deze week en een nummer 1 positie in 93 landen.

The Monkey King is een fantastische animatiefilm op Netflix die je meeneemt naar een magische wereld vol avontuur en humor. Je maakt kennis met een ondeugende aap die uit een steen is geboren en die de hemel wil veroveren met zijn ongelooflijke krachten. 

Hij leert de geheimen van de Tao van een wijze meester, maar hij moet ook leren om zijn trots en arrogantie te overwinnen. 

Samen met een dapper boerenmeisje genaamd Lin, gaat hij op een spannende reis om 100 demonen te verslaan die het land bedreigen. Onderweg komt hij allerlei vreemde wezens en gevaren tegen, maar ook veel lol en vriendschap. 

De film is een hilarische familiefilm met prachtige animatie en de stemmen van Jimmy O. Yang, Jolie Hoang-Rappaport en Bowen Yang. De film is gemaakt door Anthony Stacchi en Stephen Chow, de legendarische regisseur van Kung Fu Hustle en Shaolin Soccer.