Komische dramafilm op nummer 1 op Netflix: Topacteur Adam Sandler en familie blazen kijkers omver

De film “You Are Not So Invited to My Bat Mitzvah” is op 25 augustus 2023 uitgebracht door Netflix en staat momenteel op nummer 1 in de Netflix top 10 in België.

“You Are Not So Invited to My Bat Mitzvah” is een Amerikaanse komedie-dramafilm uit 2023, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2005.

“Zonder twijfel een fantastische film. Hilarisch en zo treffend. De familie Sandler is gewoon perfect.”

De film gaat over Stacy Friedman, een meisje dat droomt van haar bat mitswa, maar haar plannen worden verstoord door een populaire jongen.

Deze jongen is degene waar zij en haar beste vriendin Lydia verliefd op zijn. De film is geregisseerd door Sammi Cohen, geschreven door Alison Peck en geproduceerd door Adam Sandler.

De belangrijkste rollen worden vertolkt door Sunny Sandler (Stacy), Samantha Lorraine (Lydia), Idina Menzel (Bree, de moeder van Stacy), Jackie Sandler (Gabi, de moeder van Lydia) en Adam Sandler (Danny, de vader van Stacy).

Adam Sandler deelt het scherm in de film met zijn echte vrouw en dochters. Zijn vrouw Jackie Sandler speelt een schoolmoeder, en zijn dochters Sadie en Sunny Sandler vertolken de rollen van zijn filmdochters Stacy en haar zus.

Dit is niet de eerste keer dat Adam Sandler met zijn familie samenwerkt aan een film. Zijn dochters hebben al eerder rollen gespeeld in verschillende films van hun vader, zoals Pixels, Jack and Jill en Grown Ups.

“Ik ben echt onder de indruk van hoeveel liefde hij voor zijn familie heeft en hoe hij ze in al zijn films laat meespelen!!! Wat een geweldige familie!!! Go Team Sandler!”

“Wow, dat is gaaf! Ik had geen idee dat deze film op Netflix stond. Ik ga hem zo snel mogelijk kijken. Ik wacht al een hele tijd om deze te zien.”