Romcomliefhebbers voeg deze film toe aan je Netflix-kijklijst: “Ik zou deze film aan iedereen aanraden”

Op 1 juli werd een romantische film toegevoegd aan het Netflix-aanbod. Onmiddellijk trok deze film enorme aantallen abonnees aan. Wie graag romcoms bekijkt moet deze film op zijn kijklijst zetten!

Kijkers zijn op grote schaal de film ‘My Summer Prince’ uit 2016 aan het bekijken. Slechts twee dagen na de release stond deze romantische komedie al in de top 10 van Netflix.

‘My Summer Prince’ vertelt het verhaal van een prins in een crisis dat op je scherm wordt gebracht. Prins Colin wordt gearresteerd en heeft dringend hulp nodig.

Mandy Cooper, assistente van een crisismanager, en haar baas schieten te hulp bij de prins. Ze moeten het imago van de prins herstellen, wat een uitdaging blijkt te zijn wanneer de prins bijzonder opstandig is.

Mandy krijgt alle verantwoordelijkheid voor deze crisis wanneer Deidre ziek naar huis moet gaan. En Cupido is buitengewoon actief als het om Mandy en Colin gaat.

‘My Summer Prince’ heeft Taylor Cole, Jack Turner en Lauren Holly in de hoofdrollen. De film werd geregisseerd door Peter Sullivan.

“Deze film was lief, grappig en romantisch. De chemie tussen de hoofdrolspelers was geweldig en de bijrollen waren ook goed. Het decor was prachtig en het verhaal boeiend. Ik zou deze film aan iedereen aanraden die van een goede rom-com houdt.”