Miniserie over ‘gewone’ lerares zet heel Netflix op zijn kop: “Geweldige serie, spannend tot het einde”

Recentelijk is er op Netflix een gloednieuwe actiethriller verschenen die de kijkers in zijn greep houdt. Deze serie zit barstensvol actie en heeft het mysterieuze verleden van een doorsnee lerares, wat veel fans van het streamingplatform enorm enthousiast heeft gemaakt.

Op dit moment siert de serie de top 10 van Netflix in België. Graag willen we je voorstellen aan dit opwindende kijkavontuur.

“Who is Erin Carter?” is een intrigerende zeven-delige actieserie die op 24 augustus 2023 op Netflix debuteerde. Het personage Erin Carter, vertolkt door Evin Ahmad, is een Britse lerares die samen met haar toegewijde echtgenoot Jordi en jonge dochter Harper in Barcelona woont.

Erin heeft ogenschijnlijk een normaal leven weten op te bouwen in Santa Alma, een denkbeeldig chique buurt aan de rand van de stad. Maar op een dag wordt haar leven volledig op zijn kop gezet wanneer ze betrokken raakt bij een gewelddadige overval in de plaatselijke supermarkt.

Op eigen kracht weet ze de overvallers te stoppen, wat bij haar dochter veel vragen oproept. Wanneer één van de overvallers beweert haar te herkennen, begint Erins leven langzaam uiteen te vallen.

Ze moet strijden om haar naam te zuiveren en haar gezin te beschermen… maar is ze wel werkelijk wie ze beweert te zijn? De hoofdrollen worden vervuld door Evin Ahmad als Erin Carter, Sean Teale als Jordi, Indica Watson als Harper, en Denise Gough als Lena.

Kijkers zijn laaiend enthousiast en raden hem ook aan anderen aan: “Een heel spannende serie. Erg goed, net het laatste deel gezien”, “Geweldige serie, spannend tot het einde”, “Deze heb ik in 1 middag afgekeken, spannende miniserie”.