Een verborgen parel op Netflix! Laat je betoveren door magie, liefde en vriendschap: “Verrassende serie”

Siempre bruja is een Colombiaanse serie die in 2019 en 2020 op Netflix werd uitgezonden. De serie is gebaseerd op het boek Yo, bruja van Isidora Chacón, en omvat twee seizoenen met in totaal 18 afleveringen.

Het verhaal van Siempre bruja draait om Carmen Eguiluz, een heks en slavin uit 1646 die naar de toekomst reist om haar geliefde Cristobal te redden. Ze belandt in het moderne Cartagena, waar ze zich moet aanpassen aan een nieuwe wereld vol technologie en sociale media.

Ze bouwt ook vriendschappen op met een groep studenten die haar helpen om haar missie te vervullen. Echter, ze wordt ook bedreigd door Lucien, een kwaadaardige tovenaar die haar magische krachten wil benutten voor zijn eigen doeleinden.

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Angely Gaviria als Carmen, Lenard Vanderaa als Cristobal, Dylan Fuentes als Johnny Ki, Sofia Bernal Araujo als Alicia, Valeria Henríquez als Mayte, Carlos Quintero als León en Sebastián Eslava als Esteban.

Siempre bruja toont op indrukwekkende wijze hoe een sterke vrouw zich staande weet te houden in twee verschillende tijdperken en culturen. De serie biedt tevens een visueel spektakel met adembenemende beelden van Cartagena en uitstekende speciale effecten.

“Deze verrassende serie heeft een boeiend plot vol wendingen. Het draagt tevens een belangrijke boodschap uit over kracht, diversiteit en acceptatie. Ik raad het zeker aan.”

“Het onderscheidt zich van andere series die ik heb gezien. Het presenteert een krachtige hoofdpersoon die talloze hindernissen moet overwinnen. Daarnaast is er veel humor en actie aanwezig. Ik heb er enorm van genoten.”

Duidelijk blijkt dat mensen de combinatie van spanning en humor in het verhaal waarderen. “Het is een betoverend avontuur dat je meeneemt naar twee werelden. De balans tussen drama en humor is uitstekend. Daarbovenop beschikt het over een geweldige cast met veel chemie.”