Bloedstollende Nederlandse thriller op Netflix met Vlaamse Matteo Simoni houdt kijkers in spanning: “

Op Netflix is een adembenemende thriller te vinden over leugens, overspel en een van de hoofdpersonages die plotseling zonder enige aanleiding verdwijnt. Deze film maakte bij zijn debuut grote indruk op de kijkers van Netflix, dus laten we hem nogmaals introduceren.

“Faithfully Yours” is een Nederlandse thrillerfilm uit 2022, die in 2023 op Netflix werd uitgebracht. De film draait om Bodil en Isabel, twee beste vriendinnen die zo nu en dan samen op vakantie gaan om in het geheim vreemd te gaan.

Ze dienen als elkaars alibi en sturen foto’s en berichten naar hun echtgenoten om hun leugens te ondersteunen. Echter, hun plan loopt spaak wanneer een van hen verdwijnt en de ander de voornaamste verdachte wordt in een moordzaak. De film zit vol met plotwendingen, geheimen en spanning.

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Bracha van Doesburgh als Bodil, Elise Schaap als Isabel, Nasrdin Dchar als Milan (Bodils echtgenoot), Gijs Naber als Luuk (Isabels echtgenoot), Yara van Engelen als Yara (Bodils zus) en Mark Rietman als Michael (Bodils minnaar). Ook de Vlaamse acteur Matteo Simoni schittert in de rol van een verleide filosoof.

“Faithfully Yours” toont op meeslepende wijze hoe een kleine leugen uit goede bedoelingen kan uitmonden in een dodelijk kat-en-muisspel. De film houdt je aan je stoel gekluisterd met onverwachte onthullingen en verrassende wendingen.

“Ik vond het leuk en je blijft zoeken tot het einde.”

“Heb het bekeken, was goed. Spanning en intrige.”

“Hmmm….het was zo en zo….maar ik had die verrassing aan het einde niet verwacht.”