Miniserie op Netflix over Amerikaanse ambassadeur in Engeland die krijgt af te rekenen met verschillende crisissen is grote hit: “Briljant”

Een nieuwe miniserie is een schot in de roos. De miniserie krijgt bijzonder positieve commentaren.

Ook Nederlandse fans zijn massaal aan het kijken naar de serie ‘The Diplomat’. De serie doet het al weken uitstekend op Netflix.

Keri Russell en Rufus Sewell spelen de hoofdrol in dit politieke drama van Debora Cahn (‘The West Wing’, ‘Homeland’) waarvan het eerst seizoen nu te bekijken is op Netflix. ‘The Diplomat’ is een hoogstaand, hedendaags politiek drama over de transcendentie en marteling van langdurige relaties, tussen landen en mensen.

In de serie speelt Kerrie Russel de rol van een Amerikaanse die ambassadeur wordt in Engeland. Ze wordt geconfronteerd met stijve protocollen en ongemakkelijke kledingvoorschriften.

Katie zal internationale crisissen moeten oplossen, strategische allianties moeten smeden in Londen en zich aanpassen aan haar nieuwe plaats in de schijnwerpers – dit alles terwijl ze probeert te overleven in haar huwelijk met collega-diplomaat en politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell).

De serie telt acht afleveringen. “Ze zijn allemaal zo goed”, lezen we in de commentaren van de fans.

“De makers hebben alle verhaallijnen slim uitgeschreven. Het maakt dat dit een briljante serie is.”