Topkeuze op Netflix met 5-sterren cast: Special Forces-agenten bundelen hun krachten, maar worden dan op de proef gesteld

We vallen metten met de deur in huis: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, and Pedro Pascal, allemaal in één film op Netflix. Daar kan gewoon niemand ongevoelig voor blijven!

We hebben het dan over de film ‘Triple Frontier’. En dat er zeker niet alleen om het geweldige verhaal wordt gekeken: “Dat is wat je noemt een 5 sterren cast”.

“Geweldige internationale cast…een Amerikaanse acteur, Britse acteur, Guatemalteekse acteur, Braziliaanse acteur…ze ogen allemaal goed in deze film.”

‘Triple Frontier’ uit 2019 is een actie- en avonturenfilm. Een groep voormalige Special Forces-agenten bundelt hun krachten om een overval te plannen in een dunbevolkt grensgebied van Zuid-Amerika. 

Voor het eerst in hun indrukwekkende loopbaan wagen deze helden zich aan een gevaarlijke missie voor persoonlijk gewin, in plaats van in dienst van het land. Echter, wanneer de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen en dreigen te escaleren, worden hun vaardigheden, loyaliteit en moraal op de proef gesteld in een epische strijd om te overleven.

‘Triple Frontier’ krijgt in de reacties een mega compliment: “Ik heb deze film net gezien en wow, ongelooflijk. Als veteraan raakte veel van dit alles me en ik vond het geweldig om de kameraadschap te zien. Zoveel onverwachte wendingen in deze film. En epische soundtrack!”