Kijkers zijn massaal nieuwe Koreaanse serie aan het bingen: “In één sessie uitgezeten”

Netflix heeft een nieuw Koreaanse serie losgelaten op hun publiek en die introductie is niet onopvallend voorbij gegaan.

In de niet-Engelstalige series top 10 van Netflix wereldwijd voert de Koreaanse post-apocalyptische actieserie ‘Black Knight’ de lijst aan. De serie kreeg 35,11 miljoen bekeken uren van de kijkers.

Enkele eerste reacties: “Ik hou zo van deze film dat ik hem in één sessie heb uitgezeten”, “Het is een briljante serie, maar als er een tweede seizoen komt, moet er meer actie zijn van de legendarische legende in de film (5-8).”

Het zandige landschap van Korea wordt geteisterd door giftige lucht en een schrijnend tekort aan zuurstof, dit alles als gevolg van een komeetinslag die 40 jaar geleden plaatsvond en slechts 1% van de bevolking overliet.

De welgestelde burgers leven in weelderige groene centra, terwijl de middenklasse zich heeft teruggetrokken in grauwe bunkers. De overgeblevenen, die vluchtelingen worden genoemd, moeten zien te overleven in een meedogenloze droogte. Sa-wol heeft een droom om een zuurstofbezorger te worden, de meest begeerde baan onder de vluchtelingen, omdat dit hun enige uitweg uit de woestenij is.