Zet deze 3 must-sees op Netflix nu al op je kijklijst voor het verlengd weekend dat eraan komt!

Een extra lang weekend, dus veel tijd om eens gezellig onderuit te zakken voor een leuke serie. Wij stellen graag die must-see titels aan jullie voor die zeker de moeite lonen!

Inside Man – Inside Man is een thriller van de met een BAFTA en Emmy bekroonde schrijver Steven Moffat (Sherlock, Doctor Who, Dracula). De boeiende vierdelige miniserie volgt een gevangene in de dodencel in de VS (Stanley Tucci), een dominee in een rustig Engels stadje (David Tennant) en een wiskundelerares die vastzit in een kelder (Dolly Wells) terwijl ze elkaar op de meest onverwachte manier kruisen. “Ik begon gisterenavond naar ‘Inside Man’ te kijken en ik was meteen al in de eerste paar minuten verkocht.”

The Fall – Deze intrigerende serie volgt een hoofdinspecteur die haar persoonlijke demonen moet overwinnen terwijl ze jacht maakt op een seriemoordenaar. In Belfast heerst er radeloosheid onder de autoriteiten na een reeks gruwelijke moorden, en ze doen een beroep op de expertise van Gibson (Gillian Anderson), een specialist in criminele psychologie, om de zaak op te lossen. Deze reeks met een meeslepend plot en grandioze acteerprestaties kan je 3 seizoenen lang bekijken op Netflix.

Rough Diamonds – Deze Belgische film weet al enkele weken kijkers te boeien. Wanneer zijn broer sterft komt Noah afscheid nemen. Hij heeft zijn ultra orthodoxe familie enkele jaren geleden de rug toegekeerd en een nieuw leven begonnen in Londen. Al snel merkt hij dat het familiebedrijf in zwaar water zit en verwikkeld is in criminele zaken. Hij tracht de nalatenschap van de familie opnieuw veilig te stellen, maar botst ook met zijn eigen familie.