Politiek complot op Netflix raast maar door: Het kijkcijferkanon dat Nederland in zijn greep houdt

De politiek getinte topserie ‘The Night Agent’ kende een flitsende start op Netflix. Na een paar dagen online kreeg de reeks al toestemming voor een tweede seizeoen. 

En die hype houdt nog steeds aan. Voor de 9e week staat de serie over de heldhaftige FBI-agent Peter en zijn beschermelinge Rose in de Nederlandse Netflix top 10 lijst. Momenteel staat hij al drie weken op de 4e plaats in de rangschikking.

“Spannende serie, onverwachte plotwendingen, ben fan!”

Peter, een zeer plichtsbewuste FBI-agent doet alles volgens het boekje, krijgt een plaats in de kelder van het Witte Huis. Hij moet er een telefoon bewaken die nooit afgaat.

Tot op een dag Rose in paniek hem belt en plots een hele operatie opgestart wordt na een brutale dubbele moord op de tante en oom van Rose.

Blijkt al snel dat er een verader aan het werk is in het Witte Huis en ze niemand kunnen vertrouwen. Door hun vastberadenheid komen er al snel heel wat complexe geheimen boven water.

Deze serie houdt kijkers door verrassende plotwendingen in de ban en de knop ‘volgende aflevering’ wordt in sneltempo ingedrukt.

De hoofdrollen worden op prachtige wijze ingevuld door Gabriel Basso als Peter Sutherland, zijn beschermelinge Rose Larkin wordt gespeeld door Luciane Buchanan en Hong Chau is hun tegenspeelster in de rol van Diane Farr.

Gabriel Basso valt ook in de smaak bij kijkers: “Niet alleen is de serie kei goed, de hoofdrolspeler is een pure hottie. Je zou er alleen voor hem al naar blijven kijken…van mij part 10 seizoenen hoor.”