Ongezien! Nederlandse psychologische thriller topt wereldwijde Netflix-lijst

Vanaf 17 mei staat er een meeslepende en mysterieuze Nederlandstalige thriller op Netflix. Als kijker kom je terecht in een wereld vol intriges, bedrog en ontrouw.

De Nederlandse psychologische thriller ‘Faithfully Yours’ debuteerde op de wereldwijde Netflix-lijst met 29,06M bekeken uren. Voor een eerste week is dit zeer belovend!

“Absoluut briljante film, heb ook niet echt gemerkt dat het nagesynchroniseerd was. Een verrassend einde wat een echte ommezwaai betekende.”

Je kunt uitkijken naar indrukwekkende acteerprestaties van Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber en ook de Vlaamse acteur Matteo Simoni.

Deze spannende titel neemt je mee naar de Belgische kust, waar vriendinnen Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) elkaars alibi worden tijdens hun geheime affaires.

Maar wanneer Isabel plotseling zomaaar verdwijnt en hun echtgenoten naar België komen, dreigt het web van leugens uiteen te vallen. Laat je meeslepen door de briljante regie van André van Duren en het meesterlijke scenario van Paul Jan Nelissen.

“Gekeken, was goed. Spanning en intrige.”

“Ik vind het leuk. Het liet je zeker in het ongewisse!”