Fans willen nog iets kwijt over serie op Netflix die hun hart verwarmt en tranen doet rollen

Gigantisch veel fans dragen de serie ‘Firefly Lane’ een warm hart toe. Hij staat al 8 weken in de Netflix top 10 in België en Nederland. In Nederland staat hij zelfs op de 3e plaats.

We hebben al een aantal keer beschreven hoe deze serie heel wat emoties losweekt bij kijkers en dat er al veel tranen zijn gevloeid, zeker bij het bekijken van het tweede seizoen. 

En daarna hebben toch wel een aantal kijkers ons gewezen op het feit dat ze ook enorm veel plezien aan de reeks beleven: “Mooie serie! Tranen zeker, maar ook echt gelachen”, “Ik heb meer gelachen dan dat er tranen waren, maar leuke serie!”

‘Firefly Lane’ vertelt het verhaal van een allesomvattende vriendschap tussen vriendinnen Tully en Kate, vertolkt door Katherine Heigl en Sarah Chalke. Hun intense band raakt je recht in het hart.

Tijdens twee seizoenen trotseren ze samen talloze uitdagingen in verschillende tijdperken. De laatste zeven afleveringen schetsen op prachtige wijze Kates gevecht tegen kanker. Met een perfect einde wordt deze geweldige serie op indrukwekkende wijze afgesloten.

“Ach, deze is zo mooi. Tranen met tuiten.”

“Mooie serie over vriendschap, herkenbaar, goed gespeeld en bovenal veel goede muziek.”