Ervaar de unieke chemie van de hoofdrolspelers in deze niet-te-missen Netflix-film: “Absoluut prachtig”

Op Netflix staat een romantisch drama die leuk is om bekijken. Tussen de  hoofrolspelers zien we een naturele chemie die overtuigt en je direct in het verhaal betrekt.

“Deze film is absoluut prachtig. Veel van de scènes zijn prachtig en dat, plus het verhaal en het acteerwerk deden me meerdere keren huilen. Dit is geen doorsnee romantische film.”

in ‘Purple Hearts’ Cassie, gespeeld door Sofia Carson, werkt ‘s nachts in een bar in Austin, Texas. Ze doet dit om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

Haar droom is om zangeres te worden en de teksten voor haar eigen liedjes te schrijven. Maar dan komt ze te weten dat ze dure medicatie nodig heeft om in leven te blijven.

Luke (Nicholas Galitzine), een marinier in opleiding ziet Cassie stiekem wel zitten, maar voor Cassie zijn hun overtuigingen té verschillend. Terwijl Cassie, worstelt met de financiele problemen door haar diabetes, beslissen zij en Luke om te trouwen en zo een betere ziektekostenverzekering te kunnen genieten. Maar wanneer de tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en onecht te vervagen.

Kijkers van ‘Purple Hearts’ genieten van het geheel: “Genoten van deze film. Ik wist niet zeker wat ik kon verwachten”, “Deze film is zo geweldig. Ik heb hem meer dan 6 keer bekeken. Ik hou van Sofia Carson. Kijk ook naar ‘Feel The Beat’, ze is geweldig!”