Blijf op het puntje van je stoel met deze intense Netflix-topper: Spanning tot de allerlaatste aflevering

Op Netflix staat een serie die onmiddellijk en lange tijd een hit was. Maar gezien het overweldigend succes van de reeks willen we hem nog graag even in herinnering brengen.

“Zeker gaan kijken. Echt de moeite waard”, “Deze serie is echt super”, lezen we bij fans.

Op deze manier kunnen nieuwe kijkers ‘La chica de nieve’ of ‘The Snow Girl’ ook gaan bekijken of huidige kijkers hem een plaats gunnen op hun kijklijst. Spanning is alvast gegarandeerd. Het geheel valt pas op zijn plaats in de laatste aflevering.

In Malaga, in 2010, verandert een vrolijke Drie Wijzen parade in een angstaanjagende nachtmerrie voor de familie Martín wanneer hun dochter Amaya vermist raakt in de menigte. Gedurende een periode van 10 jaar volgen we deze hartverscheurende ontvoering.

Miren, een ambitieuze journalistiekstudente, schiet te hulp en begint een eigen onderzoek parallel aan dat van inspecteur Millán. Dit onderzoek roept herinneringen op uit haar verleden die ze liever had willen vergeten.

“Ik heb er gisteravond non-stop naar gekeken. Het was verschrikkelijk, maar ik vond het geweldig.”

“Ik vond de plot erg intens, vooral het optreden van Cecilia Freire als Rita van ‘Velvet’, een erg goede actrice.”