Wat als een vreemdeling iemands diepste geheim vertelt? Netflix-film van Harlan Coben houdt kijkers voor het scherm geluisterd

Op Netflix staan een aantal verfilmingen van bestseller auteur Harlan Coben. zuhb verhalen zijn spannend, onverwacht en dramatisch. Wij lichten er ééntje uit voor jullie.

De serie ‘The Stranger’ bestaat uit 8 afleveringen en is zeer meeslepend. Het verhaal begint met Adam, een nietsvermoedende man, vader van twee zoons en gelukkig getrouwd met zijn vrouw Corinne. Alles verandert wanneer een vreemdeling naast hem aan de bar komt zitten en onthult dat Corinne’s miskraam niet echt was.

Adam confronteert Corinne met dit nieuws, maar in plaats van het uit te praten, loopt ze weg. Via een sms laat ze weten dat ze meer tijd nodig heeft.

Blijkbaar worden steeds meer inwoners van de Engelse stad benaderd door deze ‘stranger’, en overal beginnen geheimen ontrafeld te worden. Wie is deze vreemdeling, hoe weet ze zoveel en waar is Corinne?

Kijkers houden van de films van Coben: “Miniserie…. blijft ontzettend spannend!”, “Ik vond dit de beste tot nu toe uit de Harlan Coben reeks“, “Supergoed! Zeker kijken.”

Mocht je na deze film nog meer van Coben willen zien, gewoon zoeken onder Harlan Coben. Eén voor één pareltjes als je van thrillers houdt.