Topfilm op Netflix die je zeker wilt zien! Chemie tussen Sean Connery en Catherine Zeta-Jones spat van het scherm

Op Netflix staat een film die twee Hollywood-talenten laat shinen! Ze willen samen de roof van hun leven plegen.

‘Entrapment’ is een Amerikaanse film uit 1999 die is geregisseerd door Jon Amiel en met in de hoofdrollen Sean Connery en Catherine Zeta-Jones.

Virginia ‘Gin’ Baker, prachtig gespeeld door Catherine Zeta-Jones, is een medewerkster bij een verzekeringsmaatschappij, maar krijgt de opdracht om de beroemde kunstdief Robert MacDougal, vertolkt door Sean Connery te arresteren. Gin probeert in de gunst te komen van Robert door interesse te tonen in een nieuwe opdracht.

Samen beroven Robert en Gin een kunstmuseum om een kostbare kroon te stelen. Het blijkt echter dat Gin naast haar baan bij de verzekeringsmaatschappij ook een dievegge is en zich bij Robert heeft aangesloten om hem te helpen bij de ‘Misdaad van het Millennium’ in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië.

Gin heeft als doel om tijdens de 20 seconden waarin de computer van de bank, gevestigd in de Petronas Twin Towers, wordt uitgeschakeld om een millenniumbug te voorkomen, in te breken in de bankcomputer en miljarden over te maken naar haar eigen rekening. Hoewel de missie slaagt, blijkt ook Robert niet de persoon te zijn die hij aanvankelijk leek te zijn.

“Zou het graag nog eens zien!”

“Wat een prachtig liefdesverhaal, ze zijn gelijken en delen dezelfde passie!”

“Een van mijn favoriete films allertijden, zo’n hoge herbekijkbaarheid.”