Spin-off op Netflix laat kijkers spontaan bingen: “Eindelijk nog eens een leuke serie”

Op Netflix staat een leuke dynamische tienerserie. Romantiek, drama, humor, het komt allemaal aan bod in deze coming-of-age serie.

‘Xo, Kitty’ is een serie die sinds 18 mei beschikbaar is om te streamen op Netflix. Deze komische tienerreeks volgt het leven van de Amerikaanse puber Kitty gedurende 10 afleveringen, terwijl ze zich voorbereidt op haar eerste ervaring met een relatie.

Kijkers reageren heel enthousiast: “Eindelijk nog eens een leuke serie“, “Ik vond beter dan verwacht”, “In een dag uitgekeken, hopelijk komt er nog een seizoen”, “Hoef je niet teveel bij na te denken, of als je ‘s nachts wakker wordt, heel ontspannend”.

De serie is een spin-off die geïnspireerd is op de films ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ en de bestseller-serie van Jenny Han in de New York Times.

Kitty Song Covey, een tienerkoppelaarster, denkt dat ze alles weet over liefde. Ze reist af naar Seoul om haar langeafstandsvriendje te verrassen.

Maar wanneer ze naar de andere kant van de wereld gaat om te studeren, beseft ze al snel dat relaties veel ingewikkelder worden wanneer je eigen hart op het spel staat. En niets is wat het lijkt.

Enkele van de acteurs die je tegenkomt in ‘XO, Kitty’ zijn Anna Cathcart (Kitty Song Covey), Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), Sang Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Q) en Peter Thurnwald (Alex).