Pure nostalgie! Herbeleef je tienerjaren met deze coming-of-age films op Netflix

Iedereen denkt al eens terug aan zijn tienerjaren. Opgroeien, het is niet gemakkelijk. En daarover staan ook enkele nostalgische coming-of-age films op Netflix.

17 Again – Het leven van de 37-jarige Mike O’Donnell (Zac Efron) is een complete chaos. Het wordt nog een stuk gecompliceerder als hij na een ontmoeting met zijn geestelijke gids weer in het lichaam belandt van de 17-jarige scholier, die hij eens was en wiens leven zelf ook niet bepaald op rolletjes loopt.

The Kissing Booth – Ondertussen staan er al 3 films van ‘The Kissing Booth’ op Netflix. Elle Evans (Joey King) had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-boy vriendje Noah Flynn (Jacob Elordi). Maar nu gaat Noah naar Harvard, en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Ze moet jongleren met een langeafstandsrelatie, met haar beste vriend Lee (Joel Courtney) naar haar droomschool gaan en de complicaties van een hechte vriendschap met een knappe, charismatische nieuwe klasgenoot Marco (Taylor Perez). Wanneer Noah close wordt met een schijnbaar perfect college meisje (Maisie Richardson-Sellers), zal Elle moeten beslissen hoeveel ze hem vertrouwt en aan wie haar hart echt toebehoort. 

The Perfect Date – Brooks Rattigan (Noah Centineo) heeft de academische kwaliteiten om naar zijn droomschool aan de Ivy League te gaan, maar mist de financiele middelen. Door zich voor te doen als het vriendje van Celia Lieberman (Laura Marano), kan hij extra cash vangen en ontdekt hij dat hij de perfecte stand-in is. Samen met zijn vriend Murph (Odiseas Georgiadis) lanceert Brooks een app waarmee hij zichzelf verkoopt als stand-in voor alle gelegenheden. Onderweg ontmoet hij het meisje van zijn dromen (Camila Mendes) en wordt hij geforceerd om alles opnieuw te beoordelen.