Geniale film op Netflix over vier illusionisten met Mark Ruffalo, Morgan Freeman en Woody Harrelson houdt je op het puntje van je stoel

Op Netflix staat een film die onmiddellijk in zijn greep heeft. Zeker als je houdt van illusies, goocherltrucs, mysterie moet je zeker deze titel bekijken.

‘In Now You See Me’ beantwoorden Vier goochelaars elk aan een mysterieuze oproep naar een obscuur adres. Een jaar later zijn ze de Four Horsemen, grote podiumillusionisten die hun uitverkochte Las Vegas serie afsluiten door een bank te beroven en het geld uit te delen aan het publiek. 

FBI-agent Dylan Rhodes en de Franse Interpol-detective Alma Dray gaan in ‘In Now You See Me’ aan de slag om te onderzoeken hoe ze te werk zijn gegaan. Wat volgt is een bizar onderzoek waarin niets is wat het lijkt te zijn. Ze wenden zich tot Thaddeus Bradley, een voormalig illusionist om hen te helpen.

Illusies, duistere geheimen en verborgen agenda’s in overvloed, terwijl alle betrokkenen worden herinnerd aan een grote waarheid in deze puzzel: hoe beter je kijkt, hoe minder je ziet.

‘In Now You See Me’ is een geslepen film zonder losse eindjes met een topcast van Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine, Common en Dave Franco. 

“Een van de beste films.”

“Deze film is geestverruimend briljant. Wie het script schreef is een genie.”

“Deze film is het waard om twee keer bekeken te worden, heeft geweldige personages, goed verhaal en zit vol met wendingen…. 10/10.”