Bingetopper: Laat je meeslepen door deze onweerstaanbare serie op Netflix

‘Maestro in Blue’ is de eerste Griekse serie die beschikbaar is op Netflix. Een meeslepende dramaserie met een filmachtige sfeer. De serie toont prachtige beelden, opgenomen op sfeervolle locaties in Athene, Paxos en Corfu.

‘De reeks’Maestro in Blue’ telt 9 afleveringen van telkens ongeveer 50 minuten. En de serie krijgt nu al een score van 8.5 op IMDb. 

Een musicus verhuist naar een betoverend eiland om een festival te organiseren. Hij belandt in een kleine Griekse gemeenschap waar alles op het eerste gezicht vredig en mooi lijkt.

Maar dan begint hij een onverwachte liefdesaffaire met de dochter van de machtige burgemeester. En al snel raakt hij verstrikt in de problemen van anderen. Achter de gesloten deuren van de eilandbewoners schuilen talloze duistere geheimen.

De serie’Maestro in Blue’ werd geregisseerd door Christoforos Papakaliatis, die tevens de hoofdrol speelt. Daarnaast zijn onder anderen Haris Alexiou en Maria Kavoyianni ook te zien.

Er wordt duidelijk genoten van de prachtige beelden: “Ben aan het kijken. Vind hem mooi. Mooie plekjes en natuur.”die 

Een kijker heeft nog een leuk weetje: “Leuke serie om te bingewatchen en verrassend met Haris Alexiou die helaas sinds 2020 niet meer zingt.”