Stortvloed aan reacties voor Nederlandse Netflix-film die massaal bekeken wordt

De Nederlandse film ‘Faithfully Yours’ valt op op Netflix. Dat is te merken aan de stortvloed van reacties die online te lezen zijn.

En de kijker is heel lovend: “Prachtig, onverwacht einde. Super!!!”, “Goeie film, verhaal zit goed inelkaar”. In België staat hij momenteel de tweede plaats in de Netflix top 10.

In ‘Faithfully Yours’ kan je genieten van indrukwekkende acteerprestaties van Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber en Matteo Simoni.

Deze meeslepende film speelt zich hoofdzakelijk af aan de Belgische kust, waar vriendinnen Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) elkaars alibi worden tijdens hun buitenechtelijke avonturen. 

Wanneer Isabel plotseling vermist raakt en hun echtgenoten naar België komen, dreigt het web van leugens uiteen te vallen. Laat je verrassen door de briljante regie van André van Duren en het meesterlijke scenario van Paul Jan Nelissen. 

Nog enkele lovende reacties: “Geweldige film mooi verhaal. Goede acteurs”, “Moet je kijken……goede film”, “Voor een Nederlandse film inderdaad goed, spannend tot het einde!”.