Netflix verliest betoverende muzikale parel met Christina Aguilera en Cher: “Kreeg rillingen toen ze begon te zingen”

Op Netflix staat een musical uit 2010 die je 119 minuten alles doen vergeten. Christina Aguilera, Cher en Kristen Bell tonen niet alleen hun zangtalent, maar geven een mooie show weg.

“Een moderne klassieker”, “Kreeg letterlijk rillingen toen ze begon te zingen!”, zijn maar enkele van de enthousiaste reacties van kijkers op deze muzikale film. De film zal op 1 juni verdwijnen, dus je kan er nog even van genieten!

In de film “Burlesque” speelt Christina Aguilera het personage Ali, een zangeres die haar dromen najagt in Los Angeles. Ze komt terecht in The Burlesque Lounge, een prachtig maar verwaarloosd theater waar een getalenteerd muzikaal gezelschap optreedt.

Tess, gespeeld door Cher, is de eigenaar van de club en tevens de hoofdact. Ze geeft Ali een baan als serveerster. Ali is gefascineerd door de opvallende kostuums en gedurfde choreografieën in Burlesque, en ze zweert ooit zelf op het podium te staan.

Met de hulp van een slimme podiummanager en een barman krijgt Ali de kans om van achter de bar naar het podium te gaan. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in zijn oude glorie. Dan komt er een verleidelijk voorstel op haar pad.