Inspirerende parel op Netflix! Heerlijk luchtig romantisch drama geeft instant zomers gevoel: “Zo leuk, eens wat anders!”

Op Netflix staat een leuke, luchtige maar wijze film, waar iedereen onmiddellijk mee mee is, zeker ook door de wondermooie zichten van Kroatië die je er zomaar bij krijgt. 

‘Faraway’: Een inspirerende feelgood film met Naomi Krauss, Goran Bogdan en Bahar Balci in de hoofdrollen. “Prachtige film met een mooie boodschap”, lezen we online.

Volg het verhaal van Zeynep Altin, die de uitdagingen van overwerktheid en onderwaardering trotseert in haar relatie met haar man, dochter en vader. Wanneer haar moeder overlijdt en ze zich volledig verloren voelt, neemt ze een impulsieve beslissing.

Ze laat alles achter en vertrekt naar Kroatië waar haar moeder een huisje bezit. Maar ze ontdekt dat ze niet alleen is, want er is nog een andere bewoner. 

Door zijn invloed leert ze opnieuw te geloven in het leven en te genieten van de eenvoudige dingen. Haar impulsieve beslissing draait uiteindelijk uit op een betoverende reis vol hernieuwde hoop en levensvreugde in ‘Faraway’.

“Zo leuk!! Eens wat anders!”

“Heerlijke film om te zien.”

“Gezien… Komisch, romantisch en ontspannend zeker zien!”