Dompel je onder in de emotionele wereld van deze 3 Netflix-drama’s: Echte tranentrekkers

Soms doet het gewoon goed om eens te kunnen huilen, je tranen de vrije loop laten. Wij stellen je graag 3 series voor die je gevoelens zeker niet zullen sparen.

Beyond The Universe of Depois do Universo – Nina is een getalenteerde jonge pianiste wiens passie het is om deel uit te maken van het beroemde symfonieorkest van Sao Paulo. Haar leven neemt echter een onverwachte wending wanneer ze de diagnose Lupus krijgt. Gedreven door de zoektocht naar hulp, ontmoet ze dokter Gabriël, en al snel bloeit er een bijzondere relatie op tussen hen. Zal Gabriël bereid zijn om zijn veelbelovende carrière op het spel te zetten voor hun liefde? Beleef deze meeslepende film vol emotie, muzikaliteit en onverwachte keuzes.”

From Scratch – Het liefdesverhaal van ‘From Scratch’ draait om Amy, een ambitieuze Amerikaanse vrouw die haar artistieke talent wil ontdekken, en Lino, een Siciliaanse kok. Ondanks de culturele verschillen en de uitdagingen die ze moeten overwinnen met hun families, blijft hun relatie standhouden. Echter, wanneer Lino wordt geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte, wordt het verhaal nog intenser. ‘From Scratch’ weet op indrukwekkende wijze een mix van humor en emotie te brengen in een respectvol scenario. Ontdek dit prachtige verhaal dat zeker je hart zal raken.

Maestro In Blue – Ontdek de betovering van een prachtig eiland en de verborgen geheimen van een kleine Griekse gemeenschap in deze meeslepende roman. Volg een musicus die zijn leven verandert door een festival te leiden op dit idyllische eiland. Alles lijkt vredig en sereen, totdat hij onverwachts verliefd wordt op de dochter van de invloedrijke burgemeester. Terwijl hun romance zich ontvouwt, wordt hij geleidelijk aan meegezogen in de diepgewortelde problemen van de lokale bevolking. Ontdek wat er schuilt achter de gesloten deuren van de eilandbewoners en ontrafel hun duistere geheimen.