Deze charmante serie wipt over ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’

Al twee weken neemt ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ de toppositie in de Netflix top 10 van series, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Een charmante tienerserie neemt de leiding over.

Deze serie heeft ook al het label ‘Meeste likes’, veelbelovend dus! “Het was geweldig. Kan niet wachten op seizoen 2!”, “Ik heb alles al gebinged. Ik vond het eigenlijk geweldig!”

‘Xo, Kitty’ is een reeks die je sinds 18 mei kan streamen op Netflix. Het is een komische tienerreeks die 10 afleveringen lang een Amerikaanse puber Kitty volgt in haar aanloop naar haar eerste-kus-ervaring.

Het is een spin-off serie geïnspireerd op de films ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ en New York Times bestseller serie van Jenny Han.

Tiener koppelaarster Kitty Song Covey denkt dat ze alles weet over de liefde. Ze reist af naar Seoul om haar langeafstandsvriendje te verrassen. 

Maar als ze naar de andere kant van de wereld gaat studeren, realiseert ze zich al snel dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

Onder meer deze acteurs tref je in ‘XO, Kitty’: Anna Cathcart (Kitty Song Covey), Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), Sang Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Q) en Peter Thurnwald (Alex).