Mis het niet: Meesterlijke thriller met Anthony Hopkins verdwijnt binnenkort van Netflix

Netflix heeft de laatste weken heel veel nieuwe titels toegevoegd aan hun bibliotheek. Maar ook elke maand moeten kijkers afscheid nemen van bepaalde titels. 

Op het einde van mei zal een topthriller met Anthony Hopkins Netflix verlaten. We hebben eht dan over de film ‘Solance’ uit 2015.

Wanneer een FBI-agent (Jeffrey Dean Morgan) en zijn partner (Abbie Cornish) te maken krijgen met een reeks bizarre moorden wordt Dr. Clancy, prachtig gespeeld door Anthony Hopkins, erbij geroepen. 

Ze willen zijn hulp om de zaak op te lossen en de seriemoordenaar op te sporen. John Clancy is een gepensioneerde misdaadanalist. Hij is een gepensioneerde arts met helderziende krachten.

In eerste instantie weigert Clancy alle betrokkenheit bij de zaak en stuurt de agenten weg. Maar nadat de dokter verontrustende gewelddadige visioenen ziet van Joe’s partner, FBI Special Agent Katherine Cowles (Abbie Cornish) verandert hij toch van gedachten .

Kijkers zijn verrukt over ‘Solance’: “Naar mijn mening was de film geweldig. Zeer boeiend, ik raad het ten zeerste aan.”

“Gisteren gekeken en was inderdaad top! En Anthony Hopkins blijft een topper!”

“Speciale film; maar niet mis. Wel met uw kopje erbij zijn.”