Drama en luxe vastgoed op Netflix: Moordende concurrentie op vastgoedmarkt in LA en tussen zeven succesvolle vrouwelijke makelaars

Sinds 19 mei kunnen Netflix-kijkers de perikelen volgen van luxe vastgoed verkopen in LA. Je kan je ogen de kost geven. Niet alleen de huizen, maar zeker ook de makelaars zorgen voor een leuk schouwspel!

De top makelaars van The Oppenheim Group zijn terug! En dit al voor een 6e seizoen met 11 gloednieuwe afleveringen. ‘Selling Sunset’, een Netflix realityserie die zich afspeelt in de wereld van LA’s high-end vastgoed.

Zeven van de meest succesvolle vrouwelijke makelaars van de stad werken in ‘Selling Sunset’ allemaal onder hetzelfde dak bij het nummer 1 agentschap in de Hollywood Hills en de Sunset Strip. 

Ze werken terwijl ze concurreren met de moordende LA markt en elkaar. Deze dames doen wat nodig is om de top van hun spel te bereiken, terwijl ze proberen hun persoonlijke leven intact te houden. 

Dit seizoen van ‘Selling Sunset’ zorgen nieuwe agenten voor nieuw drama. De makelaars van The Oppenheim Group komen terug met strakke penthouse lijsten, persoonlijkheids botsingen en zwangerschappen. Je kan zeggen dat er serieuze ego’s aan het werk zijn!