Fonkelnieuwe serie op Netflix goed op weg om één van de best bekeken van dit jaar te worden: “In één keer uitgekeken”

Er is momenteel een nieuwe serie die op weg is om een hit te worden. Tegen dit tempo wordt het één van de best bekeken series van dit jaar.

Op Netflix kan je nu ook het tweede seizoen bekijken van de serie ‘Night Agent’. Dat tweede seizoen is nu al een enorm succes.

“Ik heb de serie in één keer uitgekeken”, klinkt het bij de fans. “Een echte topserie.”

“De serie is enorm verslavend. Je kan gewoon niet stoppen met kijken. Het is allemaal heel spannend.”

The Night Agent
Foto: Netflix


‘The Night Agent’ is een politiek getinte Netflix-reeks waar al na 2 dagen massaal veel kijkers mee begonnen zijn hem te bekijken. De serie is gebaseerd op de roman van Matthew Quirk.

Oscar genomineerde Hong Chau, Basso en Luciane Buchanan spelen de hoofdrollen. Gabriel Basso speelt de rol van FBI agent Peter. Basso is lid van de Netflix-familie en speelde in de voor een Oscar genomineerde film ‘Hillbilly Elegy’. Enkele van zijn andere grote credits zijn de film ‘Super 8’ en vier seizoenen van ‘The Big C’.

Het is een verfijnde, op karakters gebaseerde actie-thriller die draait om een FBI-agent van laag niveau die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemand die nooit overgaat.

Tot een nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in een snel tempo in een gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt.

Wat is jouw mening?