Blijf nog even in de sfeer van ‘Outer Banks’ met deze 3 Netflix-hits

De serie ‘Outer Banks’ is momenteel de ultieme mix van high school soap, familiedrama en een adrenalinevol actieavontuur. Wanneer van deze zonnige en jeugdige vibe houdt, dan moet je zeker de volgende 3 Netflix-titels ook bekijken.

Riverdale -Als je op zoek bent naar aantrekkelijke tieners, veel wendingen, dan vind je het allemaal in Riverdale. Deze serie is deels tienersoap, deels drama en wild plezier. Gebaseerd op de Archie comics, draait het om de klassieke personages Archie (K.J. Apa), Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes) en Jughead (Cole Sprouse).

Surviving Summer – In Surviving Summer, een Australische tienersoap van Joanna Werner en Josh Mapleston, staat er minder op het spel dan bij ‘Outer Banks’. Nadat ze van een elitaire kostschool is gestuurd omdat ze met een skateboard door de school reed, wordt de opstandige New Yorkse tiener Summer (Sky Katz) naar een klein surfstadje in Australië gestuurd waar ze meteen golven maakt onder de plaatselijke bevolking. Fans van surfscènes zullen ook deze show willen zien. 

Blood & Water – Het Zuid-Afrikaanse tienerdrama. Blood & Water volgt een meisje genaamd Puleng (Ama Qamata), die naar een elite-instelling overstapt wanneer ze vermoedt dat de sterzwemster van de school haar lang verloren zus is die bij haar geboorte werd ontvoerd. Net als bij ‘Outer Banks’ zal deze film je op het puntje van je stoel laten zitten en steeds weer op “Volgende aflevering” laten klikken. 

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.