Kijkers strooien alleen maar met complimenten naar deze bloedstollende Spaanse Netflix-hit: “Gave serie!”

Er zijn heel veel goede Spaanse series op Netflix. Eentje ervan heeft onlangs een tweede seizoen erbij gekregen.

“Prachtige serie! Seizoen 2 vind ik mooier dan 1”, lezen we online. “Gave serie, recentelijk uitgekeken. Óp naar seizoen 3!”

Het verhaal van ‘Entrevias’ draait rond Tirso Abantos. Hij is een voormalige militair die een ijzerhandel runt. Zijn eentonige dagelijkse routine wordt verstoord door zijn weerbarstige en opstandige kleindochter Irene.

Entrevias
Tirso Abantos een voormalige militair die een ijzerhandel runt en zijn weerbarstige en opstandige kleindochter Irene

Het meisje heeft Vietnamese roots en komt in conflict met niet al te legale praktijken.. Om de criminelen in de buurt het hoofd te bieden neemt Tirso het heft in eigen handen. 

Niet enkel Triso, maar ook zijn samenwerking met de niet zo correcte politieagent Ezequiel zorgt voor de nodige spanningen in de buurt. 

Trailer seizoen 1

Acteur José Coronado speelt de hoofdrol van Tirso Abantos in de serie. Elk seizoen bestaat uit 8 afleveringen die telkens ongeveer 70 minuten duren, wat je dus heel wat kijkgenot oplevert.

Ook na de release van het tweede seizoen ontvangt deze reeks enkel lovende woorden van kijkers. “Hij is top!! En wat een acteur!!”, “Goede serie, lekker spannend.”

Trailer seizoen 2

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.