Zet je snacks alvast klaar voor de nieuwste Nederlands-Belgische Netflix-film: “Een mooie belevenis, die mag je echt niet missen”

Het is zover een nieuwe Nederlands-Belgische Netflix-film wordt losgelaten op de abonees. Vanaf vrijdag 17 maart is hij  te zien op de streamingsgigant. 

En of het spannend wordt… dat is alvast toch de bedoeling. Hij wordt omschreven als een psychologische, veelal duistere thriller.

En dan hebben we het over de film ‘Noise’. Daarin zien we hoe Matt, een influencer die onlangs papa is geworden, met zijn gezin verhuist naar zijn ouderlijke thuis. 

Matt, een influencer die onlangs papa is geworden, verhuist met zijn gezin naar zijn ouderlijke thuis

Daar ontdekt hij een familiegeheim dat hij verder onderzoekt en dat hem vervolgens helemaal in de ban houdt. Matts vrouw Liv begint zich enorm zorgen te maken over haar man en doet er alles aan om hem niet te verliezen.

Er zullen heel wat Belgische topacteurs en actrice schitteren. Belgisch acteur Ward Kerremans neemt de hoofdrol voor zich als Matt, een influencer. En zijn vrouw Liv wordt vertolkt door de Nederlandse actrice Sallie Harmsen.

De Nederlandse actrice Sallie Harmsen speelt in ‘Noise’ de vrouw van Matt, Liv

Verder zien we talenten zoals Johan Leysen, Jesse Mensah, Jennifer Heylen en Lize Feryn. De regie is in handen van Steffen Geypens.

Belgische actrice Lize Feryn zien we aan het werk als Michelle

Sallie Harmsen hoopt natuurlijk dat iedereen naar ‘Noise’ zal kijken. Zelfs wanneer het thrillergenre niet echt in je comforzone ligt, daagt ze je toch uit om hem te zien.

“Je gaat met Noise een mooie film zien, maar ook een hoopvolle. Mocht het echt te spannend worden, dan is mijn tip: zet heel even het geluid uit. Maar zonder gekheid: volgens mij is ‘Noise’ voor veel mensen een mooie belevenis. Die mag je echt niet missen.”

De verwachtingen zijn hooggespannen wat deze film betreft. Gezien de media aandacht die de film al heeft gekregen zullen heel wat landgenoten benieuwd zijn naar het resultaat en hopelijk massaal het verhaal bekijken op Netflix.

Ben je benieuwd geworden? Hieronder kan je alvast de trailer van de film bekijken.

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.